Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Afsluitdijk Opent Deuren Tijdens Dag Van De Bouw


De Afsluitdijk


De Afsluitdijk

Afsluitdijk opent deuren tijdens Dag van de Bouw

Bezoek de bouwplaats van de renovatie van de Afsluitdijk

Zaterdag 8 juni 2024

Op zaterdag 8 juni 2024 opent bouwconsortium Levvel BAM Van Oord de deuren van de bouwplaats van de renovatie van de Afsluitdijk voor het publiek. Tijdens de Dag van de Bouw kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen achter de schermen van dit indrukwekkende project.

De bouwplaats en het kantoor van Levvel zijn geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Bezoekers krijgen de kans om de werkzaamheden van dichtbij te bekijken en vragen te stellen aan de professionals die aan de renovatie werken.

De Dag van de Bouw is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij bouw- en infrabedrijven hun bouwplaatsen openstellen voor het publiek. Het doel is om mensen te laten zien hoe belangrijk de bouwsector is voor Nederland en om hen te inspireren om zelf een carrière in de bouw te overwegen.

De renovatie van de Afsluitdijk is een enorme onderneming die naar verwachting in 2027 zal worden voltooid. Het project omvat het versterken van de dijk, het verbeteren van de sluizen en het aanleggen van een nieuwe spuisluis. De renovatie is nodig om de dijk te beschermen tegen de stijgende zeespiegel en om de veiligheid van Nederland te waarborgen.

Bezoekers van de bouwplaats zullen getuige zijn van de enorme omvang van het project en de innovatieve technieken die worden gebruikt bij de renovatie. Het is een unieke kans om meer te leren over de bouwsector en de rol die deze speelt bij het beschermen van Nederland tegen de gevolgen van klimaatverandering.


Comments